Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 155 / 11 / 1
posiadam mały meth pipe ale knie chce juz cpac twardych rzeczy jak piko rc czy crack i wsm wpadłem na pomysł żeby wsadzić hasz domowej roboty i wywaporyzowac probowal ktos juz?
  • 31 / / 0
Bardziej nadaje się kief ale z plasteliną też się uda. Wystarczy dobrze rozdrobnić. Smacznego.
  • 55 / 7 / 0
Próbowałem zioło z żarówki i było spoko, z haszyszem też nie powinno być problemu.
  • 23 / 2 / 0
Ja osobiście wczoraj kupiłem methpipe do DMT, ale pomyślałem, "a spróbuję sobie z tego kiefu" nasypałem malutko, podgrzałem zaciągnąłem kilka sporych sztachów i powiem, że się ubombiłem, całkiem spoko sprawa!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.