Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 155 / 11 / 1
posiadam mały meth pipe ale knie chce juz cpac twardych rzeczy jak piko rc czy crack i wsm wpadłem na pomysł żeby wsadzić hasz domowej roboty i wywaporyzowac probowal ktos juz?
  • 31 / / 0
Bardziej nadaje się kief ale z plasteliną też się uda. Wystarczy dobrze rozdrobnić. Smacznego.
  • 55 / 7 / 0
Próbowałem zioło z żarówki i było spoko, z haszyszem też nie powinno być problemu.
  • 23 / 2 / 0
Ja osobiście wczoraj kupiłem methpipe do DMT, ale pomyślałem, "a spróbuję sobie z tego kiefu" nasypałem malutko, podgrzałem zaciągnąłem kilka sporych sztachów i powiem, że się ubombiłem, całkiem spoko sprawa!
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.