Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 1 / 0
Ano, warto by zrobic takie ulotki... Kanabowe oczywiscie, z naszym logiem. Rownolegle ktos tam z kanaby przygotowuje ulotki dla uzytkownikow - "jak cpac bezpiecznie", mysle ze warto by walnac tez zestawik "co to sa narkotyki i z czym to sie w ogole je". Taka mieszanka wybuchowa, glowne informacje jakie faktycznie dany narkotyk ma dzialanie na organizm (cos wiecej niz tylko "zazywasz-prezegrywasz"), dlaczego wlasnie status nielegalnosci jest glownym zagrozeniem i takie tam pierdoly...

ogolnie, spodziewane zyski:
* setki tysiecy ulotek z logiem kanaba, czyli potezna reklama
* jedyne ulotki z faktycznie prawdziwymi informacjami na temat narkotykow
* w zwiazku z powyzszym, zasianie w swiadomosci spolecznej niepokojacej mysli "a moze to faktycznie wina nielegalnosci"
* oddemonizowanie dragow
* nawiazanie fajnej wspolpracy z ludzmi ktorzy by te ulotki z nami roznosili (monary, policja, sluzy spoleczne etc), do wykorzystania w przyszlosci
* po akcji rozdawania takich ulotek ludziom ktorzy by je roznosili ciezko by bylo powtorzyc jakas idiotyczna bzdure na temat narkotykow w stylu "raz zapalisz trawke i od razu siegniesz po here", innymi slowy jest szansa na zmiane mentalnosci ludzi ktorzy by przy tych ulotkach pracowali (monary, policja etc)
* nie trujac mlodziezy na te sama nute "zazywasz - przegrywasz" faktycznie mamy szanse pare osob uratowac przed powiedzmy sprobowaniem heroiny, jesli postawimy wyraznie granice miedzy "nieszkodliwymi" a tymi faktycznie ostrymi.

dobra, nie jestem wyspany, nie jestem zdrowy (przeziebienie), czuje ze troche bez sensu juz pisze... na probe zamieszczam przykladowa propozycje ulotki o konopiach
  • 83 / 1 / 0
troche ode mnie ,, oczywiscie jest to wersja robocza jezykowo :)
GG: 2283527
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dworlik »
dla mnie bomba :) tylko ma to być rozdawanie w szkołąch na przykład topowinno byc chyba bardziej zwięźle napisane i mniej fachowo, bo sczerze móiąc wątpie żeby komuś chciało się to wszystko czytać, ale ogólnie to wg. mnie wporząsiu
Uwaga! Użytkownik dworlik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomakin »
no wlasnie, projekt troche tak lezy... mial pomagac monar (i przybic swoja pieczatke), ale sie na nas wypial. No trudno

panowie, napisze ktos cos jakos? Ja nie znam sie po prostu na niektorych dragach :P
  • 225 / 8 / 0
Nie mam czasu na jakieś programy graficzne, ale miałem zawieszke, więc zrobiłem małą przeróbkę znanego projektu.
Taaa..

Można też bez tych bajerków.
Sam nie wiem po co to robiłem, ale jest już.
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sioolyoo »
fajne ...tylko tam 'A' brakuje w adresie :) podeslij poprawiona wersje :)
GG: 2283527
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
  • 225 / 8 / 0
fajne ...tylko tam 'A' brakuje w adresie
O ja pierdo**
Naprawde nie chciałem.
Miało być tak poważnie.. :nuts: :-D
podeslij poprawiona wersje
Proosze.
Nie jest idealna bo miałem poprawiny urodzin dzisiaj..

Wiecie, że możecie!
Tak trzymać!
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Grzesztof »
Czy oby przypadkiem nie lepiej pasowałoby "w zmianie" od "podczas zmiany" ? :-P
Jestem BOGIEM,
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: trunksql »
śmietnik
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2007 przez trunksql, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1736 / 18 / 0
w szkolach jest zakaz reklamy...

tylko niewiem czy kazdej czy tylko komercyjnej...

Jak sobie naszyjesz: Chcemy posiadac prawo, prawo posiadania " albo cos w tym stylu to ci nic nie moga zrobic...
Pozatym mogles sie spytac na jakiej podstawie ci kazali to zrobic :) Maja obowiazek ci wyjasnic...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.