Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
  • 342 / 43 / 0
Hejka, jak wiadomo każde źródło czy to hyperreal czy wikipedia odradzają łączenie stymulantów z sildenafilem/tadalafilem. O ile przy metkacie gdzie serce mi próbowało (już tego syfu nie wale i cieszę się z tego) wyskoczyć z klatki piersiowej przez resztki pseudo efki i tego czegoś z acataru, tak przy takim 3CMC z tabletką sildenafilu bez recepty (25mg) wydaje mi się, że taki mix raczej nie zabije przy rozsądnym dawkowaniu ketona. Co o tym myślicie? Słyszałem o osobach które łączyły stimy i MDMA z lekami na potencje i żyją. Wiadomo, że jakieś ryzyko jest, ale pytanie do was, jak wielkie jest to ryzyko? Czy jest to gra warta świeczki? Żadnych problemów raczej z sercem nie mam, od zawsze miałem dość wysokie ciśnienie krwi ale to w sumie tyle.

Nie jestem jakimś fanem ketonów ani w ogóle stymulantów, jestem fanem opio i już. Za każdym razem gdy zamawiałem coś z tych całych ciemnych internetów ketony mnie nie interesowały za bardzo, szukałem tylko depresantów, ale dzisiaj okazało się, że mam bardzo łatwy dostęp (w zasadzie bezproblemowy) dostęp do 3CMC, więc wziąłem sobie sztukę która o dziwo była ważona i może jeszcze kiedyś wezmę. Sort typowo dopaminowy (teoretycznie każdy powinien być dopaminowy, ale jadłem to w życiu może z 4-5 razy za każdym razem z innego źródła i pierwszy lajn wypierdalał sero tak, że musiałem usiąść na wejściu bo nie wiedziałem co się dzieje, a dorzutki nie ważne jak wielkie by były to i tak nic po nich nie czułem xD Ten sort jest ciekawy, dopamina prawie jak w metkacie tylko mniej "dzika" i przy większych dawkach delikatne uderzenie sero. Libido podniesione w chuj, ale nie na poziomie zwierzęcym jak po metkacie, ciężko dojść (przy filmiku mi się nie udało) ale to akurat plusik, bo przy kobietach raczej działałem ekspresowo bo robiłem to w swoim krótkim życiu może z 3 razy, a tak to może jak na jakiejś kryształowej imprezce uda mi się zaprosić pannę do domu to pobawimy się dłużej xD Tylko, że kurde problem no bo kuśka nie chce stawać, kurczy się śmiesznie w stanie spoczynku, i trzeba robić jakieś wygibasy żeby stanęła, a jak na chwile przestanie się bić niemca po kasku to od razu opada. Więc jak bym szedł na taką imprezkę, to mix z tabletką sildenafilu słabiutką bez recepty mógłby mi sporo pomóc. Co o tym myślicie? Jaka jest skala ryzyka? A jeśli nie leki z tej grupy to może możecie podzielić się jakąś inną radą na kuśke?

Sorry za takie lanie wody, ostatni lajn z wora jeszcze mnie leciutko trzyma.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.