Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Witam. Dzieje się to u mnie odkąd pamiętam. Już kilka razy próbowałem bucha z różnych źródeł i za każdym razem jest to samo. Trzy zaciągnięcia wchodzą mocno, ale czwarte rozwala mnie na łopatki. Wymioty i ból brzucha przez całą noc .

Ma ktoś podobne dolegliwości?

Przeniesiono do poddziału Skutki Uboczne @V44
  • 3027 / 648 / 0
Jeśli masz wymioty i ból brzucha to nie pal więcej, to może być bardzo niebezpieczne. Ile palisz? Czy gorące prysznice pomagają?

Poczytaj o CHS
chs-cannabinoid-hyperemesis-syndrome-po ... 79353.html
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.