Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
  • 647 / 69 / 0
Sprawa jest taka, że skończyła mi się alfa w prochu, a liquid co mam to muszę kurzyć i kurzyć jakbym robotowi fiuta obciagal, a i tak nie uzyskuje tego co przy meth pipie. Nie ma opcji jakoś pozbyć się części glikolu i gliceryny bądź wytrącić alfe i rozpuścić ją w innym rozpuszczalniku i sprowadzić z powrotem do prochu? Dzięki bardzo, pozdro

Do głowy przychodzi mi jedynie freebase i rozpuch typu DCM, nawe6 benzyna ekstrakcyjna by dała radę nie? Tylko z tego co wiem, to alfa w postaci freebase też jest prochem i nie wiem co ja miałem dokładnie.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.