Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3031 / 655 / 0
Nowy analog metakwalonu, podobno zajebiście mocny.

Iupac: 3-(2-chlorophenyl)-8-methyl-2-phenyl-3,4-dihydroquinazolin-4-one

CAS: brak

Biały, lekko kwaśny proch.
Działanie zamyka się w 3h przy waporyzacji.

Dawkowanie wapo:

0.5mg progowe
7mg mocne
miłość, trzeźwość, pokora
  • 5985 / 1238 / 43
Brzmi bardzo ciekawie. Jestem ciekaw jak z legalnością tego w PL.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3031 / 655 / 0
@london5 Musiał by ktoś obeznany się wypowiedzieć, nie kojarzę co mówi ustawa o pochodnych metakwalonu. Niezależnie od tego nie widzę powodu dla którego mieli by nie uznać tego za NSP/środek zastępczy.
Jest jeszcze drugi analog, metoksykwalon. Stworzyłem wątek:
metoksykwalon-watek-ogolny-t80095.html
miłość, trzeźwość, pokora
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.