Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2827 / 614 / 0
Nowy analog metakwalonu, podobno zajebiście mocny.

Iupac: 3-(2-chlorophenyl)-8-methyl-2-phenyl-3,4-dihydroquinazolin-4-one

CAS: brak

Biały, lekko kwaśny proch.
Działanie zamyka się w 3h przy waporyzacji.

Dawkowanie wapo:

0.5mg progowe
7mg mocne
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 5818 / 1204 / 43
Brzmi bardzo ciekawie. Jestem ciekaw jak z legalnością tego w PL.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2827 / 614 / 0
@london5 Musiał by ktoś obeznany się wypowiedzieć, nie kojarzę co mówi ustawa o pochodnych metakwalonu. Niezależnie od tego nie widzę powodu dla którego mieli by nie uznać tego za NSP/środek zastępczy.
Jest jeszcze drugi analog, metoksykwalon. Stworzyłem wątek:
metoksykwalon-watek-ogolny-t80095.html
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.