02 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Mam nadzieję, że się matka dowie i przestaniesz ćpać, trzymam za to kciuki
scalono @V44
02 czerwca 2025castlecastle pisze:Uleczyłeś młodą i zbłąkaną Duszę ;) Gratulacje! A Tobie @mikrosiur radzę podobnie jak przedmówca, takiego gówna, w tym wieku się nie łap. Masz jeszcze czas na eksperymenty. Wierz mi, że lepiej je robić mając ciepły dom i zabezpieczenie finansowe, a nie pod mostem albo na dworcu, w obsranych gaciach.02 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Mam nadzieję, że się matka dowie i przestaniesz ćpać, trzymam za to kciuki
"Nie trac motywacji i badz optymistycznie nastawiony ze wszystko sie kiedys ulozy i nie poddawaj sie"
sorry za offtop ale wiekszego pierdolenia w zyciu nie slyszalem XD chuja sie ulozy po kilku/nastu latach wegetacji zamiast zycia to takie slowa bardziej smiesza niz daja do myslenia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/casper_ruud.jpg)
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie
Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć
W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.