ODPOWIEDZ
  • 3029 / 1026 / 0
miałem okazję mieć przyjemność testować powyżej wymieniony opioid, pochodną meperydyny (petydyny) w postaci leku Reasec 2,5 mg + 0,025 mg, który zawiera właśnie ów difenoksylat oraz, w subterapeutycznych dawkach, atropinę.

difenoksylat działa długo, ale wchodzi relatywnie szybko. nie jest zbytnio euforyzujący, raczej sedatywny i dobrze kuruje skręta, moim zdaniem czuć w nim tę syntetyczną nutkę, brak naturalności. łącznie przyjąłem 100 mg difenoksylatu oraz sporą ilość atropiny przy tym, ale uboków z jej strony nie odczułem.

jakie wy macie doświadczenia z w/w?

poniżej załączam fotkę tegoż reliktu przeszłości.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1448 / 90 / 2
Przyjąłem 7x2,5 mg lekka sedacja oraz kapeć w mordzie, opioid nie jest silny i jest słabiutki jak na 7 tabletek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.