Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 63 / 5 / 0
Mój KOSMO stack wygląda tak

Cytryniec ekstrakt 9% | Schisandra chinensis (>9% schisandryn)
Dziurawiec ekstrakt 0.3% | Hypericum perforatum (>0,3% hipercyny)
Gou Teng ekstrakt 20:1
Hupercyna A ekstrakt 1% (>1% hupercyny A)
Winpocetyna ekstrakt 99% (99% winpocetyny)

Mam też piracetam, nie wiem czy na czas stacka z niego nie zrezygnuję. Myślę o dołożeniu noopeptu. Albo piracetam + noopept uzyję po zakończeniu cyklu na kosmo-stacku.

do tego magnezik, witamina d, olej lniany.

AAaa, jeszcze cholina do tego konieczna, zgadza się?

Co sądzisz o tym stacku>?
Mam być zajebisty w myśleniu, działaniu, motywacji, emocjach, fizyczności, wszystkim kurwa.

Przeniesiono @V44
  • 1531 / 395 / 13
ja bym jeszcze dodał dla zwiększenia funkcji kognitywnych: amph (ekstrakt ~5%), bieluń, pieprz i czosnek

WARN - zachęcanie do działań szkodliwych dla zdrowia i życia w dziale merytorycznym @V44
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.