Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2649 / 42 / 0
Ktoś próbował ten nowy specyfik?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 775 / 120 / 0
wynalazek na rynek niemiecki jak 1-V bo ponoć obchodzi ichnie regulacje - raczej nie spodziewałbym się tutaj trip raportów, bo to kosztowna substancja, a pewnie od 1-p czy 1-cp się różni detalem
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 3 / / 0
Do niedawna było to pro-drug LSD dostępny legalnie w Niemczech. Według różnych źródeł, 100mcg 1S-LSD można porównać pod względem siły działania do około 70mcg LSD-25. Jak na razie próbowałem dawki 70 i 100mcg (krople) i było bardzo zacnie. Wiele raportów mówi o mocno opóźnionym wjeździe i generalnie wydłużonym czasie działania oraz "rozlazłym" tripie w porównaniu do LSD-25. W moim przypadku nie odczułem niczego takiego. Pierwsze efekty zacząłem odczuwać po 40-60 minutach od zażycia, peak po około 2-3 godzinach, następnie przyjemne, kilkugodzinne plateau.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.