Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2647 / 42 / 0
Ktoś próbował ten nowy specyfik?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 775 / 119 / 0
wynalazek na rynek niemiecki jak 1-V bo ponoć obchodzi ichnie regulacje - raczej nie spodziewałbym się tutaj trip raportów, bo to kosztowna substancja, a pewnie od 1-p czy 1-cp się różni detalem
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 3 / / 0
Do niedawna było to pro-drug LSD dostępny legalnie w Niemczech. Według różnych źródeł, 100mcg 1S-LSD można porównać pod względem siły działania do około 70mcg LSD-25. Jak na razie próbowałem dawki 70 i 100mcg (krople) i było bardzo zacnie. Wiele raportów mówi o mocno opóźnionym wjeździe i generalnie wydłużonym czasie działania oraz "rozlazłym" tripie w porównaniu do LSD-25. W moim przypadku nie odczułem niczego takiego. Pierwsze efekty zacząłem odczuwać po 40-60 minutach od zażycia, peak po około 2-3 godzinach, następnie przyjemne, kilkugodzinne plateau.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.