Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
problem po waleniu
Nieprzeczytany post autor: qrsad »
ostatnio z ziomeczkami latalismy sobie jak gdyby nigdy nic, godzinki lecialy, konczylismy juz nasze posiedzenie, po ostatnim pasku i do domu, wtedy wlasnie zauwazylem ze zaczyna puchnąć mi ten dzyndzelek na końcu jamy ustnej, na początku lekko, a potem do tego stopnia, ze az bylo slychac gdy mowilem, ze cos jest nie tak. Zeszlo mi to oczywiscie, ale dalej tam z tylu gęby, jakby przy wylocie zatok czuje coś, albo cos tam dalej jest spuchniete i naciska, albo cos mi siedzi. Mial ktos podobnie, slyszal, ze ktos tak mial? Z góry sory jesli zły dział, troche szukałem wlasciwiego i ten mi najbardziej odpowiadał jesli chodzi o temat
  • 262 / 60 / 0
Jak ładujesz w zatoki jakąś randomowa chemię to czego chcesz się spodziewać ? Zwykły stan zapalny i obrzęk w jego obrębie to tyle, odstaw ścierwo na jakiś czas płucz jamę ustną mocnym naparem z rumianku i przejdzie.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qrsad »
dzieki mordeczko, sprobuje.
  • 2 / 1 / 0
poświeć sobie w gardło i sprawdź w lustrze co sie dzieje. pewnie zwykłe podrażnienie, jak wpierdalasz w siebie jakąś chemie to nie ma co sie dziwić ze organizm dziwnie reaguje. jak ci przeszlo to git tylko przystopuj moze na pare dni
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.