Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Który lek jest lepszy?
Klomipramina
1
100%
Amitryptylina
0

Liczba głosów: 1

ODPOWIEDZ
  • 20 / 3 / 0
Witajcie, jako iż leki SSRI I SNRI na mnie nie działają to chciałbym spróbować leku z grupy TLPD i zastanawiam się czy lepszym wyborem jest Klomipramina czy Amitryptylina?
Lek ma pomagać mi na depresję, GAD I ZOK/OCD.
Podzielcie się proszę waszymi doświadczeniami z tymi lekami :)
  • 871 / 119 / 22
Po klomipraminie dostałem schiz po dłuższym braniu, a po amitryptylinie ZERO - wyleczyłem nią depresję i zmniejszyłem pallenie fajek.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.