Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam, pytanie mam do was czy krycha musi piec po nosie, zazwyczaj zawsze to tak wyglądało ale ostatnio spróbowałem tematu który nic praktycznie nie piecze a jeśli chodzi o kopa to podobnie lub nawet lepiej niż te co piekły.
  • 1339 / 337 / 13
w sumie nie musi, jak próbowałem sniffa alfy i nepa to tez słabo po nosku mizialo ale i tak ich vapo było o niebo lepsze, kofeina ze śladowymi ilościami amfy tez nie gryzie

ja jednak preferuje te szczypiąco-bolące kryształki bo może to świadczyć o dodatku wysokojakościowego szkła, które podrażnia śluzówkę dzięki czemu polepsza w kłanianie i lepiej siepie :kreska: %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2534 / 599 / 0
Nie musi,zależy jaki beta keton.Ale tak,3cmc/4cmc czyli to czego na ulicy lata najwięcej piecze mocno.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 2 / 0
Mnie wszelakie "drony" i dronopodobne pieką niemiłosiernie, ale brązowiutkie MDMA w krysztale nie gryzie wcale. Przydałoby się sprecyzować czym dla Ciebie jest ów "kryształ"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.