Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 56 / 6 / 0
Witam, niektórzy z tego forum robią sobie ciągi na różnych substancjach a ja odkąd odkryłem że można za darmo redukować ból fizyczny który mam często czy psychiczny który występuje często razem to mam nie odpartą chęć cięcia się. Codziennie w nocy mi spada nastrój, mam tak jakby "myśli samobójcze". Dochodzi do tego płacz nad bezradnością w moim życiu. Chciałbym w końcu się przemóc, pomóc sobie i zakończyć swoje "życie" skoro nie mam jeszcze na tyle odwagi to pocięcie pomaga mi w tym że jest mi na chwilę lepiej, długo się goją rany po niektórych zostają blizny.
  • 68 / 10 / 1
Skoro potrzebujesz jakiegoś silnego bodźca fizycznego jak cięcie, żeby odczuć ulgę na poziomie cielesnym i jak sam wspomniałeś, psychicznym, to może warto poszukać innych, równie "silnych bodźców" w ramach odreagowania? Niektóre z nich jak np. ten wszędobylski sport oprócz wydzielenia masy przyjemnie łaskoczących neuroprzekaźników i hormonów może Cię wspomóc także w odzyskaniu dalszej motywacji do życia. A jeśli nie, to leć do terapeuty, lepiej podzielić się z nim takimi myślami, bo gdy zrobisz sobie krzywdę, może być już za późno.
:extasy:
  • 56 / 6 / 0
@WujekSheo na pewno tutaj pójdę w sport lecz muszę i to na już zaraz wyprostować mój stan zdrowotny
  • 3455 / 555 / 2
Cięcie się daje tylko chwilową satysfakcję, jakiś sport, basen, czy chociażby nie wiem ryby albo bilard ze znajomymi.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
Skurwysyńsko zimny prysznic!
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 399 / 155 / 0
ściskanie kostek lodu niektórym pomaga przy chęci pocięcia się.
  • 1309 / 333 / 12
jeżeli stoi ci przy tym siurek to może mieć to podłoże seksualne jakiś sadyzm czy masochizm nwm może wypadałoby iść z tym do seksuologa,

samookaleczenie to raczej nie moja bajka bo jestem dość delikatny, a tak poza tym chlasty na rękach są nieestetyczne i bez sensu jak się ich nie robi wzdłuż,

zresztą szkoda krew marnować, mnie to bardziej wyładowuje np duszenie paskiem prostytutek albo podpalanie im włosów czy garowanie kiepów na cyckach ale sobie to bym jednak cykał się tak zrobić
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 83 / 10 / 0
06 kwietnia 2024mara02 pisze:
@WujekSheo na pewno tutaj pójdę w sport lecz muszę i to na już zaraz wyprostować mój stan zdrowotny
Na już to się tak nie da bo dojście do siebie to żmudna i długa praca nad sobą , mnóstwo wyrzeczeń też.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.