Spekuluje się, iż po podgrzaniu do odpowiedniej temperatury związek ulega rozpadowi i działa jak zwyczajne N,N-DMT.
Ktoś już planuje testy?
też mnie ten temat kusi i szukam więcej informacji
Polecam vapować - 35mg vapo sreberko dało TO coś.
Ale... Nagle pojawił się klasycznie Zygmunt Chajzer z tłumem ludzi i słyszałem jak krzyczą:
Idź na całość! Idź na całość!
60 albo 70 (bo nie pamiętam na dwa razy sypałem i nie wiem czy dobrze dodałem ale tyle albo tyle) 60 albo 70mg nb-dmt vapo...
Powiem tak. Nie bawię się w to od wczoraj, nie raz zajebałem tyle alfy na strzała, że po prostu leżałem pogodzony, że to koniec, nie raz przegiąłem, ale to...
To nie był badtrip... To nie były halucynacje... To było coś co jeszcze teraz wywołuje dreszcze... Nie mogę powiedzieć co dokładnie widziałem. Ale mogę powiedzieć, że widziałem niebyt, czułem strach przed nim, jednocześnie respekt, szacunek i miłość.
Naprawdę mocne przeżycie. Takie ilości to tylko dla ciut doświadczonych w używkach, bo laik ląduje w psychiatryku co nie.
W chuj aktywne gówno. 35-40mg wystarczy.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.