Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Cześć z góry sorry jeśli zły dział ale nowy jestem i nie mogłem znaleźć dobrego, mam problem od lat z wypadaniem włosów i zastanawiam się czy może jakiś peptyd lub co innego jest skuteczne? Robiłem badania które wyszły bardzo dobrze, udałem sie z nimi do trychologa który przepisał mi multum witamin, zawyżone dawki wit d itp. co wyszło wszystko prawie 200 zł, po jakimś czasie nie działało, jeden lekarz powiedział że głupoty mi przepisał trycholog i by iść do dermatologa, dermatolog przepisał swoje magiczne tableteczki za 300 zł, po pół roku nic nie pomogło dalej. Dodam że nie mam łysienia wynika to prawdopodobnie z genetyki. Aktualnie stosuję od długiego czasu Loxon (minoxidil) no i zakola się zagęściły jak i przód głowy ale włosy dalej wypadają po paru miesiącach. Minus tego produktu taki że strasznie wysusza włosy (mam kręcone i się siano robi). Może ktoś ma coś do polecenia?
  • 27 / 10 / 0
Proponuję wcierki do włosów z OnlyBio. Są do dorwania w Rossmannie. Codziennie wieczorem musisz tylko napsikać obficie wcierką na skórę głowy i przez kilka minut wmasowywać. Tylko uwaga, bo tłuści włosy, więc rano musiałbyś je myć delikatnym szamponem, żeby nie wyglądać jak oblech.
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2812 / 364 / 0
Dajcie sobie spokój z jakimis onlybio czy sro . Minoksydyl 5% kup sobie w aptekach internetowych jest tańszy niż stacjonarnie o kilkanaście złotych. Ja jestem po chemioterapii itp i próbowałem wszystkiego mnóstwo szamponów hujow mojów wcierek trychologa itp .. i pomyślałem zamówię sobie minoksydyl 5% bo co mi tam i efekt był po tygodniu ..
  • 27 / 10 / 0
@sclero2014 Można zacząć łagodnie. Choruję na niedoczynność tarczycy i w rok właśnie dzięki wcierkom, włosy mi się ładnie zagęściły z turbo przerzedzonych włosów.
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 8 / 0
Jesli to lysienie androgeniczne to NoFap. Bez tego caly boj to syzyfowa praca.
  • 2812 / 364 / 0
@zephyr11 też choruje na niedoczynność tarczycy i co ? I jeszcze dużo innych chorób.
  • 27 / 10 / 0
@sclero2014 Niedoczynność tarczycy powoduje wypadanie włosów.
  • 2812 / 364 / 0
@zephyr11 wiesz co jak bym ku*wa nie wiedział 🤦‍♂️ te choroby które jeszcze mam i dodam że jestem po 3 letniej chemioterapii to wiesz ..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.