Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
siema pytanie z innej beczki prosiłbym o jakieś rady jak ktoś zna temat. Uzależniony jestem od bieda ketonów oraz klonów od 16 roku życia nie radzę sobie, juz się z tym nawet pogodziłem. Ostatnio odjebało mi totalnie nie bylem sobą w ciągu. Mam sprawę za kradzież z włamaniem paragraf 279 3dni z rzędu to zrobiłem żałuję tego bardzo. Sprawę mam za tydzień nie wiem co myśleć do więzienia nie chce iść tego się najbardziej boje. Nie byłem nigdy karany. Na myśl o więzieniu dostaje stanow depresyjnych. Prosiłbym bez krytyki jeśli ktoś coś może doradzić co mówić mam, cokolwiek sytuacja kryzysowa.
Mam 19lat aktualnie. Pozdrawiam tych co wyszli z tego bagna jakikolwiek to był nałóg
  • 365 / 103 / 0
Jakiegoś prawnika masz ? Jeśli Cie nie stać to spokojnie możesz poprosić o adwokata z urzędu. To byłoby najlepsze wyjście.
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.