ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Hej Wam!
To mój pierwszy post, mam nadzieję, że dobrze go napiszę.
Poszukuje alergików wziewnych, którzy odpowiedzą mi na pytanie, jak poradzić sobie w okresie pylenia?
Podzielcie się proszę informacjami dot. antyhistamin jakie bierzecie, sposobów odczulania i suplementów, które pomagają Wam załagodzić reakcje alergiczne w postaci świądu, kataru, bólu głowy, pieczeniu oczu.
Dziękuję i Pozdrawiam
  • 510 / 112 / 0
Forum w raz na takie pytania. No kurde allegra + wapno i nie wychodzić z domu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.