Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Dostępne u pewnego V w postaci blotterow 200mcg.
Ktoś testował?
Więcej info na psychonautwiki.
https://psychonautwiki.org/wiki/1cP-MiPLA
Fajny, krótko działający i nie za głęboki lizergamid, w sam raz na wieczorek z kumplami czy coś w ten deseń.
Żarłem 200μg bez miksów.
Szczerze mówiąc to widzę potencjał do właśnie takich kumoelskicj wieczorów. Trochę zioła, mipla, jakieś 2cb i ketamina. Ja chyba po 4 czy 5h byłem trzeźwy już
Zauważyłem, że użytkownicy biorą po 200 - 400 mcg i narzekają na słabe działanie. Pomyślałem więc, że być może chodzi o to, że ta substancja ma większe dawkowanie niż to w jakiej jest zażywane i w jakiej jest dystrybuowana.
Zażyłem więc 800 mcg.
Pierwsze efekty pojawiły się po 30 minutach i było to psychodeliczne rozkojarzenie i odpływanie gdzieś w odmęty mojego umysłu. Na żadnym etapie jednak nie utraciłem pełnego kontaktu z rzeczywistością.
Na początku nie było też żadnych wizuali i to było ciekawe, bo psychicznie czułem sie mniej więcej jak po 125 mcg kwasa, a wizualnie nie było nic.
Ale po jakoś lekko ponad godzinie wizuale się pojawiły. Na ogół nie były intensywne, ale zdarzały się momenty gdzie były na przyzwoitym poziomie - takie kwasowe, ale bez zmian w postrzeganiu kolorów
Trip na żadnym etapie nie był jakoś specjalnie mistyczny. MiPLA to taka zabawka do miłego spędzenia czasu, pośmiania się, czasem jakichś śmiesznych rozkmin.
Bodyload był zauważalny ale przez krótko.
Dobry materiał na pierwszego lizergamida. Wyobrażam sobie że ciężko się po tym poschizować.
Peak działania wystąpił po około 2h, a działanie wyraźnie zaczęło słabnąć po 4h.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.