Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / 2 / 0
Cześć,
Jaki środek polecacie by podkręcić mózg do lepszej koncentracji, skupienia,. Są takie dni w pracy, żę kawa nie wystarczy a praca wymaga od nas analiz, wykresów.. Czy metylofenidat jest nalepszy? co polecacie coś inego? i nie chodzi o to aby się naćpać
  • 4894 / 853 / 0
To metylofenidat wydaje się dobrym wyborem, ewentualnie amfetamina lub 2fa albo 2fma w odpowiednich dawkach.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 2 / 0
Jest coś odrobine lepszego od medikinet doraźnie na koncentracjie do korpo zadania w pracy ?
  • 39 / 20 / 0
@meczaa1

Wiele substancji nootropowych może pomóc w utrzymaniu koncentracji na wykonywanym zadaniu.

Np: Modafinil (ew. armodafinil lub flmodafinil), fenylopiracetam, aniracetam, PRL-8-53, noopept, sunifiram, bromantan itp.
  • 880 / 363 / 6
23 lipca 2022serotoninowy pisze:
To metylofenidat wydaje się dobrym wyborem, ewentualnie amfetamina lub 2fa albo 2fma w odpowiednich dawkach.
Żadnych amfetamin mu nie sugeruj, bo jeszcze się wpierdoli. Tylko fenidaty.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 336 / 68 / 0
Ja bym stawial na klasyke noopept, piracetam w nie za duzych dawkach. Jak to za malo to z guarana.
Stosowalem modalert z dobrym skutkiem, ale to pozniej bez czlowiek gorzej zmulony chodzil, a suplementacja tym nie jest tania.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 243 / 0
Odpowiednia dieta będzie najlepsza, leki będą uzależniać, a narkotyki zupełnie się nie nadają.
  • 19 / 1 / 0
Przecież tutaj tylko kofeina i to i tak nie codziennie.
Uwaga! Użytkownik 3oz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 5 / 0
Mam do kupienia medikinet xl 30mg. Brał ktoś by pozbyć się problemów z koncentracją? Nowe źródło więc nie jestem pewien za jakoś produktu...
Cyrkiel
  • 4329 / 700 / 2117
Olejki na bazie CBD wspomagające regenerację, które możesz kupić w sieci (cena dosyć wysoka, jak na takie specyfiki) ale bardzo dobrze się sprawdzają.

Do tego odpowiednia dieta i sen, aby olejki miały sens działania.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.