ODPOWIEDZ
  • 1295 / 232 / 0
Przyszło nam czekać nie dwa, ale cztery lata, ale teraz chyba już nic nas nie powstrzyma, co? Ktoś się wybiera? Ja tym razem zabieram gosposię oraz dwójkę jej dzieci (ojciec nieznany).

A dla tych, co się nie wybierają - także i w tym roku postaram podzielić się fociami i impresjami.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 3197 / 384 / 0
I jak było?
  • 1295 / 232 / 0
Wciąż jestem w trakcie pisania raportu. Ale w największym skrócie: kurwa, jeszcze nigdy nie byłem w tak gorącym miejscu, ta temperatura sporo zepsuła z doświadczenia, dzieci mi ledwo zipały.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 1455 / 596 / 0
Moj ziomo tam jezdzi i sobie chwali . Ja to pierdole - za daleko , za drogo i za goraco .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.