ODPOWIEDZ
  • 1294 / 229 / 0
Przyszło nam czekać nie dwa, ale cztery lata, ale teraz chyba już nic nas nie powstrzyma, co? Ktoś się wybiera? Ja tym razem zabieram gosposię oraz dwójkę jej dzieci (ojciec nieznany).

A dla tych, co się nie wybierają - także i w tym roku postaram podzielić się fociami i impresjami.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 3178 / 369 / 0
I jak było?
  • 1294 / 229 / 0
Wciąż jestem w trakcie pisania raportu. Ale w największym skrócie: kurwa, jeszcze nigdy nie byłem w tak gorącym miejscu, ta temperatura sporo zepsuła z doświadczenia, dzieci mi ledwo zipały.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 1455 / 592 / 0
Moj ziomo tam jezdzi i sobie chwali . Ja to pierdole - za daleko , za drogo i za goraco .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.