• 0 / / 0
Znacie może dobrego lekarza psychiatrę w Warszawie (wizyty prywatne), który przyjmie mnie z uzależnieniem od opio? Ostatnio jeden mi odmówił właśnie z tego powodu. Mam już jakieś wcześniejsze sporadyczne doświadczenia z psychiatrami i zależy mi, aby była to osoba, z którą można sobie pozwolić na całkowitą szczerość i która nie gasi pacjenta, gdy jego słowa wykraczają poza jakieś przyjęte przez nią schematy i aby wzięła pod uwagę to, jakie nieprawidłowości sama u siebie podejrzewam, zamiast odgórnie patrzeć na to z lekceważeniem i ganić za autodiagnozowanie, co już mi się kiedyś przydarzyło. Mam nadzieję, że może ktoś z Was ma jakieś pozytywne doświadczenia z którymś z psychiatrów, lub zna takie przypadki i chciałby się tym podzielić
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.