Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3251 / 358 / 2
J147
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ciekawa rzecz i da się ją kupić. Może dobra alternatywa dla nsi-189.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/J147
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2990 / 1645 / 35
Próbuję nakręcić pewnego vendora czy to jest takie dobre jak malują zwłaszcza donosowo chociaż doustnie też działa. Może to być to w końcu.Do poczytania :
https://www.longecity.org/forum/topic/1 ... n-general/
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1307 / 261 / 0
@AnnaS po wzięciu j147
https://www.youtube.com/watch?v=6QicXkgu1r8&t=30s

Prawie goku pokonany. 👌
  • 2990 / 1645 / 35
To jedyne co warte uwagi jest teraz z dostępnych nootropow.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1056 / 275 / 0
I jak, testował ktoś i odmlodzilo mu mózg? xD

Ja się temu przyglądam od jakiegoś czasu, ale przydałyby się jakieś relacje z działania substancji. XD
  • 2079 / 266 / 0
Re: J147
Nieprzeczytany post autor: nCuX »
Podbijam pojawił się jeden dostawca brał to ktoś.
  • 2990 / 1645 / 35
Zestaw chciałbym rozbudować o J147, ale póki co modek pochłania za dużą część budżetu xD.
J147 mówisz zamówiłam i szczerze mówiąc działa~6h dawka od 30mg do 100mg ja stosowałam mental w górę i fokus a jednocześnie coś jak SSRI ale bez ubokow w kontakcie z ludźmi jak alkohol lub fenibut albo pea z GBL działa babe
  • 1056 / 275 / 0
@AnnaS

A jak długo stosowalas? Działa od razu?
  • 2990 / 1645 / 35
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
Na mnie działa od razu ale wiem, że niekoniecznie,potrafi być to z opóźnieniem działające bo wiesz z jakością różnie. Także są osoby co nic po tym nie czują.
2 miesiące 😃
  • 2990 / 1645 / 35
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
Teraz wiem to wygląda tak z kawą lepiej działa co okazało się jest inhibitory MAO B a także blokuję transporter dopaminy.
Ta cena mogłaby spaść zwłaszcza, że od 300zl jest jak spadnie do 100zl będziemy to żreć. Bardzo dobrze rozpuszczalne w DSMO, alkohol (etanol)
DSMO w śladowych ilościach występuje w kawie , herbacie i mleku.
Prawdopodobnie 🤔 zadziałał dobrze dlatego bo pije kawę sporo herbaty i mleko też obecne w diecie.
To jednak musi według mnie mieszać lekko w serotoninie i GABA.

Tutaj takie tłumaczenie z angielskiego:
J-147 jest wyjątkowo silnym, aktywnym doustnie środkiem neuroprotekcyjnym poprawiającym funkcje poznawcze. J-147 może łatwo przejść przez barierę krew-mózg (BBB) . J-147 może hamować monoaminooksydazę B (MAO B) i transporter dopaminy przy wartościach EC50 odpowiednio 1,88 µM i 0,649 µM. Ma potencjał w chorobie Alzheimera. Następuje też wzmocnienie LTP.
Według założeń ( info od vendora my babes) po podaniu pojedyńczej dawki doustnie wykrywalność związku we krwi do maks 3h a w mózgu 5h . Według mnie jednak po czasie jakby czas działania wydłuża się jakby kumulował się w organizmie.

Podsumowanie:
Aktywność: aktywny związek
Forma podania: doustna
Rozpuszczalne:w DSMO(Kawa , herbata,mleko mają śladowe ilości)
Prawdopodobne działanie iMAO b oraz blokada transportera Dopaminy ewentualnie plus lekko na GABA i sero wpływ.
Długość działania według mnie ~6h
Według vendora: 5h w mózgu stężenie jest wykrywalne i jednocześnie 5h powinno działać.
Najważniejsze bardzo łatwo przekracza BBB barierę krew mózg.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.