Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 549 / 178 / 0
Muszę zrobić jakieś fajne, nowe postanowienie noworoczne. Obrać sobie nowy cel. Musi być coś lepszego od fenta, bo na 2021 wybrałam fenta i zrealizowałam to, nie ma potrzeby tego powtarzać. Chcę coś absolutnie najlepszego, co istnieje. Zastanawiam się nad petydyną. Pluję na heroinę, byłaby za słaba i zbyt łatwa do zdobycia do tego celu. Jakieś dextromoramidy i etonitazeny to byłby cel raczej na 10 lat, niż na rok. Czy są jeszcze jakieś inne super świetne opio dla których nie musiałabym mieć laba, tylko szłoby je kupić po prostu? Najlepiej w postaci leku. Boję się jakichś niezidentyfikowanych proszków z darknetu, a najbardziej boję się, że by po prostu nie działały. Czy polecacie coś fajnego, lub jakie Wy macie plany?

Jeszcze tylko może wyjaśnię, że nie chodzi mi o branie tego czegoś zbyt długo, tylko chciałabym wyznaczyć sobie jakiś w miarę trudny, lecz nie niemożliwy cel i starać się zdobyć to, co wybiorę, chociaż raz.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 153 / 15 / 0
Ja bym polecił jakieś najsłabszy opioid który by Ci zaleczał skręta, może metadon albo buprenorfina?
Nie ma sensu robić z siebie myszy laboratoryjnej, przykład: kiedyś sobie używałem DXM aż mi się jedynka ukruszyła i tak sobie jest 3 lata już ukruszona.
Także nie ma sensu się bawić w jakieś wynalazki, proszę Cię.
Pewnie próbowałaś acetylowanej morfiny i jak wrażenia?
U-47700 od primasort w 2017r sprawdzałaś?
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 178 / 0
@SzukamPracy kodeina mi skręta zalecza (w ilości 450-1000+mg), nie jest zaleczanie żadnym zmartwieniem, a sam metadon pewnie byłby mocny w odpowiedniej dawce, np. 100ml ale nie wiem czy on jest aż taki dobry? buprę kiedyś brałam nawet dożylnie i słabo to wspominam, choć cieszyłam się z niej strasznie, bo to było dawno temu i jeszcze byłam tylko na kodeinie. AcM nie próbowałam bo jakoś nigdy nie wpadł mi w ręce bezwodnik, a poza tym jak mam ochotę na coś strasznie mocnego i niebezpiecznego to szukam fenta, nie bezwodnika. U nie próbowałam, brałam tylko metoxy-Acetyl-fentanyl, U pewnie było lepsze, bo po metoxy cały czas tylko sen i mdłości, ale nie takie fajne jak przy samym fencie, tylko kilka klas niżej. Tak czy inaczej dzięki za propozycje, jakbym miała coś z tego wybierać ale nie na ciąg tylko na kilka-kilkanaście dawek, to metadon lub AcM a najlepiej jedno i drugie.

Aha i skąd Ty kochany wytrzasnąłeś DXM przy wspominaniu o tych wynazkach, chyba nie pomyliłeś go z dextromoramidem o którym ja wspominałam wcześniej, co? Już chyba wystarczająco dużo razy sama to pomyliłam. DXM to oczywiście żaden opioid. I czemu od DXM ukruszyła się jedynka? Upadek na pysk zaliczyłeś czy co :cojest:
My agony is your triumph
  • 153 / 15 / 0
Co do heroiny i innych ulicznych wynalazków. Po prostu nie.
Nie mamy GC/MS w oku i ten argument powinien wystarczyć.
Co do opioidów to jest tego cała masa w aptece.
Ciężko mi tutaj Ci cokolwiek doradzić bo ja je od wielkiego dzwonu biorę a znam:
Apeczne: kodeinę, tramadol.
U-47700 z listopada-grudnia (?) 2017 od primasort ru.
W postaci maczanek Czarodziej od pasjonat.
Według SIN oraz innych źródeł było to:
Fu-F (Furanylfentanyl) kupowałem jakoś w maju 2017 (?)
Działanie to sam wjazd dosyć nie przyjemny ale działanie opioidowe, zwężało źrenice ładnie, spory potencjał uzależniający bo chciało się dopalać.
I teraz UWAGA, każdy z tych dwóch RC "vendorów" mówił że "sort taki sam" czyli że skład się nie zmienił, czyżby? Czytaj dalej ;)
Tiofenfentanyl kupowałem to w lutym 2018 i nie polecam bo działanie było kannabinoidowe, dziwne totalnie minimalnie przyjemne a chęć na dopalenie jeszcze większa niż w poprzednej partii na Fu-F.
Na prawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby coś takiego sprzedawać przecież to obok opioidu nie stało z działaniem i moje słowa znalazły potwierdzenie na forach w tamtym okresie.
Kupiłem jeszcze od nich również coś co nazywali "4-CMC" a powodowało w większych dawkach jakieś paranoje i działało nie podobnie i słabo euforycznie w porówaniu z 4-CMC od primasort który sprawdził SIN i było to według nich 4-CMC (ciekawe jak czyste tak w ogóle.)
Miało być w krysztale przyszło zapakowane w jakieś pudełko DVD pokruszone coś co wyglądało jakby dwie substancje ze sobą zmieszali. Bardzo dobrze że oni już nie funkcjonują, były domysły że oni są wolfrc ale ja już się w to nie wdrążam bo na pewno żadnych wynalazków tego typu nie kupie.
Wole wspomóc ludzi którzy nie mają na chleb.
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 271 / 0
Petydyna @badzingla, myślę, że znajdzie twoje uznanie.
Reszta w dalszej kolejności.
  • 549 / 178 / 0
Ojej skoro mnie tak namawiacie :korposzczur: (sclero też mówił, że dobre)

Trzeba będzie popytać tu i tam...

A jakich opio Wy byście najchętniej spróbowali w 2022? I nie uznaję odpowiedzi, że żadnych!
My agony is your triumph
  • 498 / 271 / 0
Jak już powiedzialam A, B, i C do M, to bym szła w kierunku eksploatacji fentów dalej. Pewnie i tak helupa będzie chlupać w pompce najczęściej.

Ale mam nadzieję, że tym razem nie u mnie on daily basic, chcę sobie pochodzić w krótkich rękawkach tego lata w końcu;)
  • 917 / 235 / 0
Mnie sie marzy nieśmiało kreseczka u47, takiej jaka była na początku u vendorków. Może i bym nawet przebił się Urszulą przez mój metadon. Cytując klasyka;

Wielkieś mi uczyniła pustki w domu moim,
Moja droga Urszulo, tym zniknieniem swoim!
...
  • 549 / 178 / 0
26 kwietnia 2022Melodyne pisze:
Jak już powiedzialam A, B, i C do M, to bym szła w kierunku eksploatacji fentów dalej.
Taak no, fentanyl jest zajebisty ale właśnie do takiego celu, żeby raz na rok, bo do wjebania się w niego jest absolutnie najgorszy.
Z tematu o fentanylu:
Spoiler:

Ale są pewne pochodne, które działają nawet do 3 dni! Niesamowite, tylko ciekawe jaki później jest skręt :P Dwumiesięczny?

Jeszcze jest coś takiego, co samym wyglądem już niesamowicie kusi:
palfium_28822013.jpg
Ślinka cieknie nieprawdaż? Pewnie i tak nie idzie tego nigdzie dostać, nie zamierzam nawet robić z siebie durnia i kogokolwiek o to pytać. Ale wygląda cudownie.

Gdyby dragi mogły być wystawiane w licytacji to coś czuję, że osiągnęłoby to zawrotną cenę ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
My agony is your triumph
  • 2806 / 361 / 0
25 kwietnia 2022badzingla pisze:
Ojej skoro mnie tak namawiacie :korposzczur: (sclero też mówił, że dobre)

Trzeba będzie popytać tu i tam...

A jakich opio Wy byście najchętniej spróbowali w 2022? I nie uznaję odpowiedzi, że żadnych!
Dziękuję że bierzesz moje zdanie pod uwagę naprawdę doceniam to :) w sumie to miłe nawet jest .
Ale serio spróbuj Petydyny nie pożałujesz.. jak pisałem gdzieś wcześniej wejście jest mega nie do opisania ! Ciężko porównać je do innego opio szczerze mówiąc.. majka wiadomo histamina swędzenie itp a Petydyna? Tylko rozkosz co prawda samo wejście trwa około minuty ale stan po wejściu i bardzo go przypominający trwa na początku do godziny czasu taki błogostan że ❤ ale jak wspomniałem po strzale lepiej odrazu nie wstawać tyczy się to dawek typu 250mg IV .. ja zaczynałem od 100mg Iv ( 1 AMP ) i było to coś :) czego przy majce nie czułem i myślę że przez to coś poplynełem bardzo z petydyną ..
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.