ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam. Na początek się przywitam bo to pierwszy post. Z uprawą klasyczną outdoor już do czynienia miałem, natomiast z racji spalenia miejscówki i minięcia się ze służbami kilka godzin (znalazłem w necie artykuł o swoim spocie), z tego tytułu by uniknąć takie ewentualności chciałbym zacząć bardziej partyzanckie uprawy. Może jest ktoś kto ma opracowaną metodę? Koncepcja jest by dobrze wszystko przygotować. Donica/wiadro treetop, agrowłóknina by lepiej trzymać wodę, prosty system nawadniania typu butelka i sznur, coś do zebrania odrobiny deszczówki i nawozy długo uwalniające substancje. Ma ktoś jakieś sugestie lub konkretne nawozy które by się nadały?
  • 12793 / 2486 / 0
Masz nerwy : D Swoją drogą gdy mnie nie ma na spocie przez dłuższy czas, też przeglądam swój regionalny portal informacyjny w poszukiwaniu info o swojej uprawie.

Nic nie zabezpieczy Cię tak, jak fotopułapka - w razie wtopy, będziesz wiedział, żeby się tam nie zbliżać nawet i pousuwać wszystko z domu.
Nawozów dedykowanych nie stosowałem, ale jest tego sporo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.