Chciałbym poznać wasze spostrzeżenia nt. Tzw jointowego kaca, miewacie?
U mnie osobiście wyglada to tak że do późnego południa jestem w trybie ograniczonego funkcjonowania, nie mogę się skupić i najchętniej bym się kimnal
Dajcie znać jak to wyglada u was, pozdro
Przyznam też że kluczową rolę odgrywa "temat". Polski kwiat można zapalić i ogarnąć milion rzeczy, iść na spacer etc.
Buch z coffeshopu, z wysokim procentem, nazywaliśmy z kumplami "one way ticket" gdyż po nim przepracowanie dniowki było prawie nie możliwe ze wzgledu na silny letarg
Czasem się śmieje że Holandia mnie "skrzywdziła" gdyż Polski buch już nigdy nie będzie taki sam :D Dla mnie ilość THC na poziomie ok 10% max 15% jest satysfakcjonująca, odmiany o poziomie THC 20-28% są bardzo silne i potrafią uśpić jak dziecko w moment :)
Włóczykij, wagabunda, Bartosz
"Wszystko dla ludzi, ale z głową"
"Wszystko dla ludzi, ale z głową!"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.