Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1959 / 203 / 0
Jestem kłamcą. Non stop (codziennie) ćpam i nie przyznaje się do tego dziewczynie. Mówię, że jestem trzeźwy. Okłamuję ją, znowu. Kiedyś 3 miesiące ją tak oszukiwałem. Oszukuje rodziców że nie ćpam a non stop jestem naćpany. Moje życie to ćpanie. I kocham jak jest grubo. Nie lubię lekkiego rozluźnienia po trawce. Tylko totalnie odlatuje, a jak miksuje z pregabaliną to łapię jakąś schizofrenię. Mam ją w papierach. Rodzice chcą mnie albo zamknąć w psychiatryku, albo ubezwłasnowolnić. Nie pracuje, mieszkam z rodzicami. Nie umiem pracować. Totalnie nic mi się nie chce. A pracować w ogóle nie wiem czy będę bo coś mam w głowie poprzestawiane (mama tak mówiła) i po prostu jestem niezdolny do pracy.
Take DXM and Be Happy
  • 1305 / 162 / 0
Czesc Demis
Po huj to napisałeś? to jest oczywiste jak dupa nie cpa że ja okłamujesz że też przestałeś
Konflikt wewnętrzny ? Hehe poradzisz sobie pojawi się ciśnienie i decyzja zostanie podjęta %-D

U mnie z mamą jest inaczej ona mi też ogarnia benzo i tramal i też okłamuje moje partnerki że nie ćpam %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 203 / 0
@Anabolik, nie wiem. Potrzebowałem się wygadać. Wiem, to niby oczywiste. Moja mama też okłamuje moją partnerkę w większości sytuacji, ale teraz nie wiem czy nie powie. Ojciec powiedział że jak go obudzę (pójdę do kuchni) to mi wpierdoli w ryj. Masakra. Mam resztę Mirindy i wodę z kranu. Bo nie obudzę go. Boję się trochę.
Take DXM and Be Happy
  • 1305 / 162 / 0
Masz shize to i masz rentę ogarnij sobie mieszkSnie socjalne zacznij korzystać z tego kim jesteś jakieś mopsy zwiedzaj

Ja mieszkam sam ćpam codziennie i ćwiczę kłamstwa już nawet nie zauważam to coś normalnego

No wiem że jak jesteś dobrze zrobiony to chcesz to zmienić ale sam wiesz że gdy nadejdzie trochę trzeźwości to znowu to zrobisz naucz się jakoś z tym żyć i rób tak żeby dziewczyna nie płakała z tego powodu i tyle
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 203 / 0
ciężko to zrobić. Chociaż jak przyjeżdża na weekend to jestem trzeźwy. I jestem kimś innym. Rodzice mi grożą i są agresywni, raz nawet ze strachu zadzwoniłem na policję jak zaczęli mi grozić pobiciem i to silnym. Nie powinienem bo na psy się nie dzwoni ale wpadłem w schizę i strach więc zadzwoniłem na 112. Policjanci jakoś załagodzili sytuacje, ale to wyszedłem na tego najgorszego. Ćpuna, śmiecia.
Take DXM and Be Happy
  • 53 / 5 / 0
Jak już chcesz ćpać i nie chcesz się leczyć, to nie psuj życia tej Dziewczynie. Powiedz prawdę. Tyle Jej się należy od Ciebie.
  • 1223 / 487 / 0
nie sposób się nie zgodzić.
  • 1305 / 162 / 0
Takich lotów ja sobie nie wyobrażam żeby dzwonić na policję %-D

A co cpiesz leki ?

Mój max to było prosić matkę żeby do mnie przyjechała kupiła mi 0.5l i thiocodin bo "umieram proszę pomóż boli " i hujowo się z tym czułem 20km jechała żeby pójść do apteki i monopola
  • 1345 / 147 / 8
znam to. taka dola ćpuna, psychika boli, masz resztki człowieka w sobie no ale co zrobisz? przyznaj się bliskim i podejmij się leczenia. czas wielkich zmian nadchodzi
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1223 / 487 / 0
09 lutego 2021Demis pisze:
@Anabolik, nie wiem. Potrzebowałem się wygadać. Wiem, to niby oczywiste. Moja mama też okłamuje moją partnerkę w większości sytuacji, ale teraz nie wiem czy nie powie. Ojciec powiedział że jak go obudzę (pójdę do kuchni) to mi wpierdoli w ryj. Masakra. Mam resztę Mirindy i wodę z kranu. Bo nie obudzę go. Boję się trochę.
stary faktycznie powinien ci wpierdol spuścić
Zablokowany
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.