Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
siemanko, za niedlugo krecimy melanż z koleżanką która ma hashimoto, i jako iż nic w necie nie pisze na temat tego, a przynajmniej nie umiemy znaleźć chcialbym wiedziec czy może na luzie brać, czy jakieś mniejsze dawki (to bedzie jej pierwszy raz z amf i chyba drugi z weed) pozdro mordeczki
  • 1 / / 0
Siemano, przekopałem całego neta w poszukiwaniu odpowiedzi i trafiłem tu, z nadzieją, że ktoś mi jej w końcu udzieli.
Ogólnie mój znajomy ma hashimoto i chce spróbować m'ki, a ja się martwię o typka, właśnie tu się rodzi pytanie: Czy bezpieczne jest w ogóle stosowanie takich substancji przy takiej chorobie? Wpływa to bardziej negatywnie na organizm niż u przeciętnej osoby? Ktoś też choruje i może się wypowiedzieć lub po prostu wie coś więcej?
Im więcej informacji tym mniej się będę martwił o chłopa i przynajmniej będzie wiedział na czym stoi.

Dodam jeszcze, że ziomo pali i rzadko się zdarzy, że gorzej się poczuje ale to akurat chyba normalne, każdy czasem miewa słabego tripa.
Ale inaczej już jest jak pije alko; stąd się biorą moje obawy - jak już pije, to szybko odpada i gubi film. Może to zależy po prostu od słabej głowy albo innych czynników, ale przezorny zawsze ubezpieczony.
pozdro generał kutazhoff
ODPOWIEDZ
Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem