Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
W jakim czasie spada tolerancja na pregabaline, albo w ile się zmniejsza ? np jednego tygodnia 750 a nastepnego juz 600 starcza ? Jak to sie obniza, w jaki sposob ?
No longer anymore a Narcotic dream...
Minie tydzien i z pol grama mi ucpie leb. Gorzej jak ktos bierze regularnie- bo wiem ze tolerka rjisni .....
Bo lek dosyć drogi.
Dawki od 225 - 600mg.
Zarzucam raz, dwa razy na tydzień - 450mg i wyraźnie czuje się odurzony.
Szlugi odstawiłem to jakoś tak nie ciągnie do pizdingu
JEDEN jedyny powód dla którego nie pizgam na pełnej pizdzie to to, że gromadzi się woda podskórna (retencja), a chce dobrze wyglądać.
Dostęp mam nieograniczony
Pizgać gieta dziennie albo 2?
Kurwa, z człowieka się zrobi zbiornik retencyjny
Co więc ogranicza?
Chyba resztki rozumu, bo hajs jest póki co.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".