Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
W jakim czasie spada tolerancja na pregabaline, albo w ile się zmniejsza ? np jednego tygodnia 750 a nastepnego juz 600 starcza ? Jak to sie obniza, w jaki sposob ?
No longer anymore a Narcotic dream...
Minie tydzien i z pol grama mi ucpie leb. Gorzej jak ktos bierze regularnie- bo wiem ze tolerka rjisni .....
Bo lek dosyć drogi.
Dawki od 225 - 600mg.
Zarzucam raz, dwa razy na tydzień - 450mg i wyraźnie czuje się odurzony.
Szlugi odstawiłem to jakoś tak nie ciągnie do pizdingu
JEDEN jedyny powód dla którego nie pizgam na pełnej pizdzie to to, że gromadzi się woda podskórna (retencja), a chce dobrze wyglądać.
Dostęp mam nieograniczony
Pizgać gieta dziennie albo 2?
Kurwa, z człowieka się zrobi zbiornik retencyjny
Co więc ogranicza?
Chyba resztki rozumu, bo hajs jest póki co.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.