Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Otóż totalnie przypadkiem zrobiem wiadro z butelki przez którą przeszło z 10 przepłuczek. Starsza mi wpadła na chate i niczym wichura ja wysprzątała i wyrąbała mi stare wiadro więc przez totalny przypadek byłem zmuszony użyć tej butelki i dzieje się ciekawa rzecz. Oróż wszystkie wiaderka jakie ściagam mają silny makowy posmak ;) Nie obrzyldiwy smak przepłuczki tylko wlasnie posmak takiego dobrego już przepłukanego maku. Jako że mam temat który smakowo jest średni to mi dużo daje :D Mam wrażenie jak bym każde wiaderko zagryzal jakimś dobrym makowcem. Ciekaw jestem jak długo to się utrzyma. Na razie poszły 3 i ten posmak cały czas się utrzymuje :D Jak to potrwa dłużej to teraz buteleczki po przepłuczkach zyskają u mnie drugie życie :D
  • 2394 / 653 / 0
proszę o scalenie
Utrzymało się przez całą jedną sesję ;) Na drugi dzień już ten efekt zaniknął
  • 1521 / 73 / 0
Nominuję Cię do ćpuńskiego odkrycia roku, wygrałeś talon na gastro i kapsalon %-D
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.