Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 88 / 23 / 0
Witam. Lekarz mi przepisał fluoksetyne. Jestem w ciągu na PST. Czy mogę brać jedno z drugim?
  • 2809 / 364 / 0
O również mam fluoksetyne ale nie stosuje od jakiegoś czasu chodz jak laczylem ją z alpra albo pregaba to było grubo .. raz miałem sytuacje ze jechałem autem i przysnelem ( nie wiedziałem nawet kiedy ) obudziłem się patrze spodnie mokre 😂 i huj do galerii spodnie przebrać musialem ...
  • 88 / 23 / 0
Ktoś coś?
  • 586 / 123 / 0
Brałem fluoksetyna i grzałem kode, tramal + bu-f'a
Jedyne co zauważyłem to swoją głupotę tramal+ssri i że jakoś słabiej grzała kodziawa
  • 3454 / 1116 / 0
fluoksetyna może przez swój wpływ sertoninergiczny spłaszczyć euforię.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.