Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 88 / 23 / 0
Witam. Lekarz mi przepisał fluoksetyne. Jestem w ciągu na PST. Czy mogę brać jedno z drugim?
  • 2814 / 367 / 0
O również mam fluoksetyne ale nie stosuje od jakiegoś czasu chodz jak laczylem ją z alpra albo pregaba to było grubo .. raz miałem sytuacje ze jechałem autem i przysnelem ( nie wiedziałem nawet kiedy ) obudziłem się patrze spodnie mokre 😂 i huj do galerii spodnie przebrać musialem ...
  • 88 / 23 / 0
Ktoś coś?
  • 586 / 127 / 0
Brałem fluoksetyna i grzałem kode, tramal + bu-f'a
Jedyne co zauważyłem to swoją głupotę tramal+ssri i że jakoś słabiej grzała kodziawa
  • 3455 / 1124 / 0
fluoksetyna może przez swój wpływ sertoninergiczny spłaszczyć euforię.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.