Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / 1 / 0
Witam
Muszę zrobić przerwę ok 8-dniową w celu zbicia tolerancji kodeiny do wartości początkowej czyli ok 14 tabletek. Problem polega na tym że nie jestem w stanie wytrzymać tych ośmiu dni. Rano biorę Lorafen więc do godz. ok 15 tej mam spokój. Próbowałem brac Lorek 2 razy dziennie ale okazało się ze już po dwoch dniach takiego stosowania tolerancja na lorafen rośnie tak barsdzo że zupełnie przestaje działać. Dopiero kilka dni odstawienia Lorafenu powraca jego działanie. I TERAZ PYTANIE : Czy znacie lek który wyraźnie poprawia nastrój, nie wchodzi w tolerancję krzyżową z kodeiną i pozwoliłby przetrwać te osiem dni koszmaru odstawiennego no i jest w miarę łatwo dostępny ? Próbowałem psudoefedrynę : na początku wydawało się że spełniała wszystkie warunki 1. dostępna bez recepty 2. powoduje poprawe nastroju na cały dzień (czyli pozwala przetrwać objawy odstawienne) 3.Nie wchodzi w tolerancje krzyżową z kodeiną...i kiedy już wszystko wydawało się takie piękne okazało się że tolerancja na tą pseudoefegrynę rośnie w takim tempie że już jutro nie miała żadnego działania :(
  • 1223 / 487 / 0
Pochodne GABA, pregabalina, baklofen
  • 263 / 100 / 0
@pawelwisniewskipiotr
Pewnie zabrzmi to w chuj okrutnie, nieludzko, sadystycznie...
po prostu zpnij obsrane poślady i odchoruj. Tobie się bez dwóch zdań wydaje że odstawisz kodeinę przerzucając się na inne ścierwo . Mało tego- Ty byś chciał żeby to pykło bez kolejnego wjebania.. Bądź mężczyzną nie mięczakiem.
  • 356 / 71 / 0
pregabalina pomaga fizycznie i psychicznie przy odstawianiu opio. mozesz tez przejsc na dawki terapeuryczne bupry (wylacznie takie, zeby zabic skreta, nie wiecej) to tolerka powinna tez zejsc.
  • 16 / 1 / 0
U mnie pregabalina idealna. Benzo mnie praktycznie nie klepie bo zjadłem ich tysiące, poza tym benzo to dalsze ćpanie. Prega to już co innego, choć wg mnie i wielu innych także uzależnia.
  • 578 / 180 / 0
Jako że temat odkopany, to dla potomnych też powiem że pregabalina.
śmieszkowy podpis usunęli, no dosłownie 1984
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.