Po latach prób zwalczenia tego, udaje mi się co najwyżej przyłapać się na czymś takim i przestać, aby po chwili, gdy się na czymś skupie/o czymś pomyślę, ciało znowu zrobiło na nieświadomce coś zjebanego.
Wygrał ktoś z tym kiedyś? Praktycznie dzieje się to odkąd pamiętam.
Przez tyle lat życia przeszkadza na tyle co uszkadza kości/mięśnie siedzenie i życie w zjebanej pozycji - wszystko boli, o ruchu/treningu za bardzo nie ma co mówić, itd.
Przy okazji skrzywienia kręgosłupa i wielu innych gówien bóle są normalnym, powracającym stanem.
Ostatnio wgniatałem stopy w szafkę od zlewu podczas mycia naczyń, dziś cały dzień kładę nogę na nogę i wgniatam kolano/piszczel w tylną część łydki, także no... Fajnie by było dowiedzieć się jak to gówno się nazywa XD
mam podobne symptomy, ktore sie nasilaja gdy nie jaram na noc - a jestem chronicznym palaczem. mija gdy nie pale kilka dni :D
Chodzi mi o sytuację, w której ustawiasz ciało tak, żeby było w nienaturalnej, męczącej dla mięśni, kości i stawów pozycji, przy okazji coś "gniotąc", np. leżąc kładziesz stopę na stopie tak, aby piętą wyginać palce drugiej stopy. Siedząc opierasz się np. łokciami o uda i dłońmi o twarz, przy czym wszystko zgniatasz i naciskasz, jakbyś był w imadle.
Chroniczne, przykre stwarzanie samemu sobie dyskomfortu fizycznego. Często też np. leżę z laptopem, podnoszę ręce do góry i one sobie tak wiszą. Chuj z tym, przynajmniej się nie gniotą.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.