Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
są ok ... wg. Ciebie?
opisz przypadek kiedy to stosowałeś, kiedy konkretnie i w jakich odstępach czasu
ew. wg jakich badań ? czym się podpierasz pisząc, że dana dawka w opisanej wyżej sytuacji jest ok ?
31 grudnia 2019Kellerpioid pisze: Ps. Nie dawałem tego do działu opio czy dtx, bo temat skupiać się ma na właściwościach dexa w tej konkretnej sytuacji.![]()
![]()
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
03 stycznia 2020DuchPL pisze: @Stteetart
są ok ... wg. Ciebie?
opisz przypadek kiedy to stosowałeś, kiedy konkretnie i w jakich odstępach czasu
ew. wg jakich badań ? czym się podpierasz pisząc, że dana dawka w opisanej wyżej sytuacji jest ok ?
31 grudnia 2019Kellerpioid pisze: Ps. Nie dawałem tego do działu opio czy dtx, bo temat skupiać się ma na właściwościach dexa w tej konkretnej sytuacji.![]()
![]()
Ja to stosowałem dość długo przy ogarnianiu się po ketonach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Zobaczę czy DXM substancja która lata temu pokazała mi jako pierwsza tak wspaniałe, odległe wszechświaty i wprowadziła w psychodeliczny, narkotyczny świat, wspomoże mnie w ucieczce z największych narkotycznych kłopotów w jakie się wpakowałem. Byłbym mu bardzo wdzięczny
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.