Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Otóż w miescie blisko mojego miejsca zamieszkania panowie kręcą jakis dopalacz który nazwali JOJO.
Otóż ten dopalacz z tego co sie dowiedzialem robi sie z 3 skladników, są nimi jakies liście, aceton lub spirytus i magiczny proszek.
Czy ktos mi powie co to za proszek? Wiem ze zamawia go sie z internetu a 1 gram proszku wystarczy na zrobienie ok 100g JOJA
czy jest to jakies syntetyczne THC, czy cos? Mozna nazwe tego proszku albo jakis pomysł co to moze byc?
Nie ten dział. Wysyłam do syntetycznych kanna - blackgoku
jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
alfabetyczny-spis-tematow-t41168.html
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jeśli to starcza do zrobienia 100g maczany to pewnie jest pałnym agonistą CB1 i CB2 co oznacza, że w przypadku przedawkowania następuje śmierć.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
