Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Otóż w miescie blisko mojego miejsca zamieszkania panowie kręcą jakis dopalacz który nazwali JOJO.
Otóż ten dopalacz z tego co sie dowiedzialem robi sie z 3 skladników, są nimi jakies liście, aceton lub spirytus i magiczny proszek.
Czy ktos mi powie co to za proszek? Wiem ze zamawia go sie z internetu a 1 gram proszku wystarczy na zrobienie ok 100g JOJA
czy jest to jakies syntetyczne THC, czy cos? Mozna nazwe tego proszku albo jakis pomysł co to moze byc?
Nie ten dział. Wysyłam do syntetycznych kanna - blackgoku
jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
alfabetyczny-spis-tematow-t41168.html
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jeśli to starcza do zrobienia 100g maczany to pewnie jest pałnym agonistą CB1 i CB2 co oznacza, że w przypadku przedawkowania następuje śmierć.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.