Zahamowanie potliwości po wielu SSRI
Moderator: Zdrowie
Czy jest może jakiś sposób na zmniejszenie tego, wszyscy mi dotąd lek. mówili coś za coś i mają w sumie racje bo to ciężkie zaburzenie NN, szukam porady bo mam tego dość, wiem że są na forum też osoby które i takie kuracje przechodzily, pozdrawiam szacunek
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling.Joint za szczepionkę – aktywiści będą rozdawać marihuanę osobom zaszczepionym przeciwko COVID-19
Grupa DC Marijuana Justice (DCMJ), działająca na rzecz reformy konopi indyjskich, ogłosiła w poniedziałek w komunikacie prasowym, że wiosną 2021 r., jeśli szczepionki będą dostępne dla społeczeństwa, będą rozdawać bezpłatnei marihuanę, którą w Waszyngtonie można używać zarówno do celów medycznych, jak i rekreacyjnych.Na czacie siedzi 1952 uczestników Wejdź na czata