Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 6 / 0
Witam chciałbym poruszyć temat o tak zwanych dziurach w głowie, jestem w ciągu od paru lat non stop jest grubo jarane i nieraz grzybeny. Chciałbym się dowiedzieć po jakiej przerwie lub po jakich specyfikach-patentach zniweluje te moje trzaski: mam kłopoty z pamięcią krutko trwałą, często się zawieszam, częste zmiany nastroju potrafię zrobić ze wszystkiego problem [emoji23] powiem szczerze że jak trzasne se grzybeny to to wszystko odchodzi w niepamięć ale to tylko iluzja na parę h i to wszystko
:extasy:
  • 4 / / 0
Według wielu użytkowników mj powoduje uwypuklenie lęków, fobii itp.
Możliwe że w tym wypadku wystarczy zrobić parę miesięcy przerwy znaleźć jakieś hobby / sport i robić coś dla siebie i samorozwoju w tym czasie.
  • 45 / 2 / 0
Zrobić coś dla siebie... Łatwo napisać trudniej zrobić wiem po sobie.
Moim zdaniem palenie mj dość ciężko rzucić. Nie dość że jesteśmy uzależnieni Marysi psychicznie to do tego dochodzi uzależnienie od tytoniu.
  • 828 / 253 / 0
15 września 2019TeacherButla pisze:
jestem w ciągu od paru lat non stop
Zacznij od przewietrzenia łba. Zrób sobie przerwę a potem najlepiej przejdź na tryb weekendowy.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.