Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale od jakiegoś czasu
https://rollsafe.org/mdma-test-kits/
31 sierpnia 2019Jebany1Badziew pisze: Czesc, mam podejrzenie że dostałem PMA lub PMMA. Da się to jakoś sprawdzić, jakimś odczynnikiem? Temat różowy kupiony jako wład, od tego samego ziomka miałem różowe micuBiszi hłe, po drugie czasami robie tak że różne sorty próbuje vapowac z foli zeby sprawdzic czy nie jakas alfa czy cos, ogolnie ciekawe smaki... mniejsza z tym i kiedys wyczulem smaczek anyżu, sie zdziwiłem i tak sobie żyje czytam dokształcam i mi sie wszystko układa wlasnie tak. Aż się boje troche to jeść, chociaż nie raz pałaszowałem ten sam puder.
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale od jakiegoś czasuSpoiler:
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
@Jebany1Badziew, zdarzają się różowe sorty amfetaminy, nie wiem jakich zanieczyszczeń/procesów to wynik.
Testy to protip.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.