Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale od jakiegoś czasu
https://rollsafe.org/mdma-test-kits/
31 sierpnia 2019Jebany1Badziew pisze: Czesc, mam podejrzenie że dostałem PMA lub PMMA. Da się to jakoś sprawdzić, jakimś odczynnikiem? Temat różowy kupiony jako wład, od tego samego ziomka miałem różowe micuBiszi hłe, po drugie czasami robie tak że różne sorty próbuje vapowac z foli zeby sprawdzic czy nie jakas alfa czy cos, ogolnie ciekawe smaki... mniejsza z tym i kiedys wyczulem smaczek anyżu, sie zdziwiłem i tak sobie żyje czytam dokształcam i mi sie wszystko układa wlasnie tak. Aż się boje troche to jeść, chociaż nie raz pałaszowałem ten sam puder.
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale od jakiegoś czasuSpoiler:
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
@Jebany1Badziew, zdarzają się różowe sorty amfetaminy, nie wiem jakich zanieczyszczeń/procesów to wynik.
Testy to protip.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.