Mam trochę problem z sezonowkami, zostały posadzone 4 miesiące temu.
Sezonowki są na 2.5m wysokości, maja piękny zapach typowej Marii, lecz problemem jest kwitnienie, brak jakichkolwiek oznak kwitnienia a jest końcowka Kwietnia.
Pytanie jak zaradzić na późne kwitnienie
Co to za odmiana?
Sativa, Maroc
Z tego co wiem Maroc powinien już kwitnąć i ludzie wymieniają go jako odmianę dobrą pod nasze niebo.
Utrata części głównej łodygi na pewno spowolniła sprawy, ale nie wyklucza to w żaden sposób kwitnienia.
Dzisiaj w godzinach południowych umieszczę fotkę.
Jeśli masz problem z dodaniem fotki, to wstaw np tu https://pl.imgbb.com/ i wstaw link.
W sumie nie wiem, dlaczego nie możesz dodać. Wyskakuje jakiś komunikat w stylu błąd HTTP? Jeśli tak, to zdjęcie jest za duże. Musisz je zredukować np tu https://bulkresizephotos.com/pl?resize_ ... ze_value=0 i ustawić max 800 kb, jeśli dobrze pamiętam limit dla nowych użytkowników.
(skompresowałem i wstawiłem zdjęcie tutaj - JCHS)
Zaczęła dopiero, ale pręciki widać ewidentnie. Teraz módl się o dobrą pogodę na jesień, bo dojdzie późno.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.