Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2104 / 465 / 37
Nie mogę się zalogować na swoje konto używając Mozilli. Przy próbie logowania wyskakuje mi komunikat 'Wysłany formularz był nieprawidłowy. Proszę spróbować ponownie.' Coś się dzieje z serwerem czy to problem z moim kontem?
Lubisz koks?
  • 977 / 221 / 0
Mam to samo jeśli chodzi o Mozille. Dopiero na Chromie udało się zalogować poprawnie.
  • 995 / 104 / 0
To samo.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2971 / 1601 / 35
To samo z duckduckgo mialam niecwiem czemu problem powtarza się caly dzisiejszy dzien.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 828 / 253 / 0
Zobaczyłem teraz że tu piszecie to zainstalowałem Opere i się udało zalogować. Przez Chrome nie da rady. A już napisałem mejla do adminów xD\

//edit: aha i z telefonu przez przeglądarke frost też się nie da zalogować
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2897 / 617 / 10
Mobilny chrome - nie dało się zalogować ani dodać posta pozycji niezalogowanego użytkownika (w tym dziale ofc), jak zadziałało na mobilnym Firefoxie, to zaniepokoiłem się, że będzie trzeba czyścić ciastka. Na szczęście wystraczyło usunąć tylko te z ostatniego tygodnia.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 899 / 10 / 120
Aha! Momęt!!!

Sorki to nasza wina z tym formularzem!!!!

Już naprawiamy, zaraz dam znać
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 3245 / 617 / 0
A ja też nie mogłem się zalogować na OPERZE, a po wyczyszczeniu historii już hasało.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 899 / 10 / 120
Wyczyszczenie ciastek pomoże, jeśli się komuś śpieszy - naprawiamy żeby działało bez czyszczenia.
  • 899 / 10 / 120
Uwaga, zatem system logowania chyba jest naprawiony, ale w niektórych drastycznych wypadkach trzeba jednak usunąć ciasteczka (dane witryny).

Dajcie proszę znać, gdyby coś jednak nie działało.

EDIT: wciąż nie wszystko działa jak trzeba, naprawiamy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.