Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 2 / 0
Hej,
Czy ktoś ma może jakieś doświadczenie z kupowaniem recepty przez internet? Były jakieś problemy? Macie może jakąś osobę, z którą macie stały kontakt?
I ktoś wie jak to wygląda od strony prawnej? Czy jakby mnie przyłapali na kupowaniu to miałabym problem?
  • 48 / 6 / 0
Nie.
  • 71 / 17 / 0
Prawnie pewnie byłby problem. Znam 1 osobę, która kupowała recepty za pierwszym razem wszystko ok, za drugim recepta nie przeszła w aptece.
  • 12432 / 2418 / 0
Przypałowe na maksa.

Właściwie to wszystkie moje prywatne wizyty u magików, to było tak naprawdę kupowanie recept : ) Z tym, że w pełni legalnie i taniej, niż na czarnym.
  • 218 / 51 / 0
Brzmi jak proszenie się o wyjebkę i przypał w jednym. Już lepiej dopłacić żeby kupić to co docelowo chcesz, albo dopłacić u magika żeby legitnie dostać to co chcesz.
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 75 / 19 / 0
Przypał na 99%. Ja bym nie ryzykował, lepiej prywatnie do magika, w efekcie taniej wyjdzie niż jakieś kombinacje. Ja mam z resztą wyrok w zawieszeniu za krzywe akcje po benzo i zwyczajnie bym się bał.
  • 8103 / 906 / 0
Najlepiej iść do lekarza i wyłudzić benzo.Takie kupowanie przez internet to ryzyk-fizyk.Ktoś Ciebie wyjebie albo dostaniesz dobra recke.Ogólnie - nie polecam.

Przecież nie tak trudno dostać receptę od magika.Mamy wtedy pewność, ze w aptece wszystko przejdzie bez szumu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 948 / 278 / 2
Kiedyś to było przypalowe, po zmianie prawa to proszeni się o duży przypał. Temat do zamknięcia
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 626 / 121 / 0
Doktorki lubią $$$. To recki na wiele leków mozesz załatwić. Internet, przypał albo wał. Lub jedno i drugie.
  • 2 / 2 / 0
Kim jest magik?
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.