Mam pytanie odnośnie odczynników do testowania substancji jaką jest amfetamina a właściwie jej sól (prawdopodobnie na 99%) siarczan.
Znajomy znajomego, zwyczajny konsument, chciałby wykazać obecność amfetaminy ze względu na swoje bezpieczeństwo. Oczywiście pomijając kwestie domieszek jak kofeina, lidokaina albo inne dużo gorsze g*wno. Ów człowieczek podejrzewa że ktoś sprzedaje zamiast speeda - Modafinil.
Szukałem różnych testów dla niego. Fajne wydały mi się te policyjne jednorazowe ale nie do dostania, a jak już znalazłem podobne to za granicą, nie na speeda i drogie.
Zakładając że nie chciałby kupować 5 różnych odczynników tylko jeden. Który?
Odczynnik Marquis'a daje taki sam wynik jak Modafinil więc odpada.
Myślałem nad Robadope, powinien dać ładny jasny róż. Ktoś próbował, testował? Wszelkie rady mile widziane.
P.S Oczywiście dla najlepszych efektów powinien kupić cały zestaw pod amfetaminy ale zakładając że chce kupić tylko jeden to który byście w takiej sytuacji polecali.
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.