Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jak poradzić sobie ze zmęczeniem/snem teraz mogę spokojnie spać 16h, co uniemożliwia mi funkcjonowanie. Na detoksie wystarczało mi 4.5h żeby mieć energię.
Jako ciekawostka senność nie otępia mnie, mogę kreatywnie myśleć, na detoksie nie mogłem na niczym się skupić.
Macie jakieś doświadczenia, rady. Może coś brać dodatkowo na pobudzenie (raczej jakiś cukier czy suple) w ostateczności coś co dostanę w aptece np. adderall + xanax?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
15 marca 2019UJebany pisze: Kawa bardzo pomoże, ale jakiś monsterek.Spróbuj tez coś pokombinować z dawkowaniem.Musisz utrafić w odpowiednia dla Ciebie dawkę.
15 marca 2019Vratislav pisze: Może po prostu zmniejsz dawki? U mnie senność po alprze/klonach zawsze wynikała ze zbyt dużej dawki.
15 marca 2019przodownik pisze: myślę, że w tym wypadku może pomóc nawet zwykła kawa lub napój energetyzujący. mnie akurat alprazolam akurat nie zamula tak bardzo, nawet dużo słabszy diazepam powoduje większą senność. jak mówiłem kofeina raczej pomoże w zbiciu senności.
W wieku lat piętnastu
To raczej odwrotnie.Najpierw słabsze benzo a później mocniejsze.
W wieku lat piętnastu
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.